SİİRT / KURTALAN - Fatih Ortaokulu

Fatih Ortaokulu

CUMHURİYET MAH. GENÇLİK CAD. FATİH ORTAOKULU NO 16 KURTALAN / SİİRT
Vizyon
Öğrencilerimiz kendilerini keşfetmelerini sağlayarak sadece derslerde değil diğer alanlarda da başarıları göstermelerini ve kişisel gelişimlerini tamamlamalarını sağlamak.
Misyon
Öğrencilerinin kendilerine özgü niteliklerini yitirmeden: Doğaya ve çevresine duyarlı, Tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, Birey haklarının bilincinde olan, Sorgulayıcı bakış açısına sahip, Bilgiye ulaşma yollarını bilen, Kendine güvenen, Atatürk İlkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, Etik değerlere sahip, Barış dolu bir dünya için yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Sabah saatleri = 08:30/11:40 Öğlen saatleri = 11:40/12:30
DOĞAL GAZ
Ulaşım
Okulumuza ulaşım kolaydır. okulumuz ilçe merkezinde Kurtalan servislerinin güzergahı üzerindedir.
Cumhuriyet Mahallesi Gençlik Caddesi No 16 Kurtalan/SİİRT
İlçenin merkezinde bulunmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
2021-2022 LGS de 3 Öğrencimiz Fen lisesini,9 öğrencimiz proje okullarını ,1 öğrencimiz Spor Lisesini, 1 Öğrencimiz Güzel Sanatlar Lisesini 1 öğrencimiz Turizm Meslek lisesini 29 öğrencimiz ise yerel yerleştirme ile ortaöğretim kurumlarına yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler